FIFA 14 nu gratis te downloaden voor iOS en Android

FIFA 14 op iOS en Android free-to-play
Opgelet voetbalfans. Electronic Arts heeft nu FIFA 14 gratis ter beschikking gesteld op de App Store en Google Play. Maar let wel, om het hele spel te unlocken moet je alsnog in de buidel tasten.

Het concept van Freemium is niet nieuw. Het is ook wel bekend als ‘free-to-play’, en betekend dat hoewel het spel zelf gratis is, er nog steeds betaald moet worden om in-game bepaalde items vrij te spelen of modi beschikbaar te maken. Het is een interessante manier om spellen te maken, en nu steeds meer gegamed wordt op apparaten die een online store kennen waar zulks gedownload kan worden ook een steeds haalbaardere manier om geld te verdienen.

FIFA 14 komt uit op meerdere consoles, en voor die spellen moet uiteraard betaald worden. Voor de mobiele versie, zowel voor iOS als Android, hoeft dat daaarentegen niet. Hier heeft EA er voor gekozen om het spel gratis aan te bieden in de hoop dat veel mensen alsnog de knip trekken om content te krijgen die het spel leuker maakt.

De spelmodi Manager, Tournament en Kick Off zijn niet beschikbaar zonder te betalen, en ook voor Ultimate Team-punten moet betaald worden. Met deze punten kan de speler sneller voetballers uit verschillende teams bij elkaar zetten. Heb je al deze content niet nodig om lol te trappen dan is het uiteraard leuk dat FIFA gratis te downloaden is. Toch vermoeden wij (en EA) dat veel spelers uiteindelijk toch voor de DLC zullen zwichten.

[gv data=”Kh3F3BSZamc”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *