Fifa 17 krijgt Story Mode en levensechte managers

Fifa 17
Voetbal is maar een spelletje, maar miljoenen mensen kijken nu al uit naar de release van dé voetbalgame: Fifa 17.

Zij krijgen dit jaar een compleet nieuwe spelmodus voorgeschoteld: The Story. Hierin volg je de carrière van jouw speler zowel op als naast het veld. Je ziet je voetballer dus niet alleen als hij actief is op het veld, maar bepaalt in interactieve video’s ook hoe hij omgaat met zijn familie, zaakwaarnemers die zichzelf aanbieden of een ruzie met een teamgenoot.

Jose Mourinho

EA maakt voor het eerst gebruik van de Frostbite-engine en dat zou ervoor moeten zorgen dat Fifa 17 er een stuk beter uit ziet. Daarnaast zijn Premier League-coaches Jose Mourinho, Pep Guardiola, Arsene Wenger en Jurgen Klopp digitaal nagemaakt, dus deze trainers zul je zeker zien tijdens de wedstrijden van hun clubs.

Ook interessant: EA belooft dat de game vol nieuwe aanvalsmogelijkheden zit, zodat je op veel nieuwe manieren kunt scoren. Dat is een goed teken, want dat zorgt voor meer variatie in de game en zal Fifa 17 ook langer interessant houden.

[gv data=”P9LHzVEPodg”][/gv]

Eén reactie

  1. dit gaat dus helemaal niemand kopen…sinds fifa 14 spelen we dit niet meer, de games zijn gewoon slecht. fifa 16 kreeg je gratis bij een xbox one, om zo de verkoop aantallen enigzins op te halen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *