FIFA 18: officiële trailer met Cristiano Ronaldo en meer

FIFA 18
De beste voetbalfranchise ter wereld met de beste voetballer ter wereld op de cover?

Ondanks dat er redelijk wat kritiek geuit werd op FIFA 17, is de game enkele miljoenen keren over de toonbank gevlogen. Zoals elk jaar is het na het einde van het voetbalseizoen wachten op de eerste beelden van de nieuwe FIFA. Vandaag toonde Electronic Arts dan ook de eerste beelden van het te verschijnen FIFA 18.

In FIFA 18 is er een hoofdrol weggelegd voor Cristiano Ronaldo, die van het weekend ook nog even Real Madrid hielp de Champions League titel te prolongeren dankzij twee treffers. In onderstaande trailer zien we dat de sterspeler zeer persoonlijk betrokken is geweest bij het bouwen van het spel en zijn eigen virtuele versie.

Ook is er in de video te zien dat Sony een exclusieve deal heeft gesloten met EA, waardoor Playstation 4 spelers zich op kunnen maken voor enkele extraatjes. Hoogstwaarschijnlijk komen de Legend kaarten van Ultimate Team naar de console van Sony.

Op 29 september verschijnt FIFA 18 met Cristiano Ronaldo op de cover. Ook komt er een speciale FIFA 18 Ronaldo Edition, met onder andere de voetballer zelf als FUT-item, de standaard pre-order bonussen, 60 euro aan Jumbo Premium Gold Packs en kun je op 26 september al beginnen met je FIFA 18-avontuur.

[gv data=”V8fifhQjXgc”][/gv]

Eén reactie

  1. enige rede dat dit nog gekocht wordt is drafts, omdat die nog wel lachen zijn. ruk community (1 goal tegen en ze ragequiten), ruk gameplay (computer die rode kaart tackles maakt in jouw team zonder dat jij de knop indrukt) of een 99 ronaldo die 5 maal per wedstrijd op de paal schiet. oja, en elk jaar is er natuurlijk die op versie van scoren. in fifa 15 bijvoorbeeld keihard naar voren raggen met de bal en je spits tikt hem er ALTIJD in, in fifa 17 is de grote open hoek altijd raak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *