FIFA 18 WK editie: EA deelt gratis cadeautje uit (video)

FIFA 18 WK editie
Iedereen met FIFA 18 in zijn of haar console kan opgelucht adem halen.

De afgelopen jaren is FIFA eigenlijk geen moment in gevaar geweest. De populariteit van het spelletje is onverminderd hoog, de concurrentie bijzonder klein en de speciale Ultimate Team modus zorgt ervoor dat EA ook na aankoop van het spel gamers veel geld afhandig maakt.

Het einde van het voetbalseizoen nadert echter, waardoor FIFA 19 stiekem al door de gedachten van menig gamer sijpelt. Gelukkig brengt EA op 29 mei een gratis WK-patch uit, waardoor iedereen met FIFA 18 gratis het WK kan naspelen. In tegenstelling tot 2010 en 2014 strijkt EA dus over haar hart.

Alle 12 stadions waarin gespeeld worden zitten in het spel verwerkt, net als de 32 teams die deelnemen. Daarnaast zorgt EA ervoor dat de selecties up-to-date zijn, waardoor je niet met Zlatan bijvoorbeeld deel kunt nemen aan de officiële WK-modus met Zweden. Wel kun je natuurlijk zelf een custom-WK opstellen met ook niet-deelnemende nationale elftallen.

Om je alvast in de stemming te brengen van het aankomende wereldkampioenschap, heeft EA onderstaande trailer uitgebracht. In de hoofdrol uiteraard Cristiano Ronaldo, want voor zo’n miljoenencontract moet zelfs Cristiano af en toe aan het werk. Bekijk de video en oordeel zelf of het filmpje jou al WK-vibes geeft, ondanks het gemis van Oranje.

[gv data=”GhZgn4SDb4Y”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *