FIFA 20 Legacy Edition komt beschikbaar op Nintendo Switch

Auteur: , Geen reacties
fifa-20-legacy-edition-virgil-van-dijk

Toch kun je beter niet te vroeg juichen.

In september komt FIFA 20 uit in 3 edities. De standaard-editie biedt je toegang vanaf 27 september en als je voor de uitgebreidere champions- of ultimate edition kiest krijg je al vanaf 24 september toegang. Naast deze 3 edities brengt men een ‘kleinere’ editie uit voor de Nintendo Switch. Deze editie heeft de naam FIFA 20 Legacy Edtion gekregen.

Met de FIFA 20 Legacy Edtion kun je veel onderdelen van het spel spelen. Zo zijn de Champions League, Europa League, Ultimate Team (FUT), Kick Off, Carrière modus, (gewone en licencie)toernooien, het internationale dameskampioenschap, vaardigheidsgams en diverse online toepassingen gewoon beschikbaar. Ook het Nederlandse commentaar en wereldberoemde spelers zoals Johan Cruyff zul je terug kunnen vinden.

Helaas is er ook een aantal elementen niet beschikbaar. Om verwarring te voorkomen heeft uitgever EA Games nu een speciale FAQ-pagina online gezet met een overzicht van wat je precies wel en niet kunt verwachten. Wanneer je de pagina goed bekijkt blijkt dat je op de Nintendo Switch een aantal belangrijke vernieuwingen moet missen.

Zo was misschien wel de grootste onthulling dat FIFA Street terug komt in het spel, deze keer onder de naam FIFA Volta. Je raadt het waarschijnlijk helaas al, deze module is niet beschikbaar voor Nintendo Switch.

Ook nieuwe speltypes en gameplay-ervaringen, die je wel in de andere edities tegenkomt mis je in de FIFA 20 Legacy Edition. Ook de gameplay-innovations van FIFA20 worden niet doorgevoerd, dus je krijgt, als je deze editie van het spel koopt, de beschikking over dezelfde gameplay-innovaties als in FIFA 19.

Alsof dat nog niet genoeg is komt er slechts een ‘bepaald aantal’ spelersitems beschikbaar in deze editie. Hoewel de organisatie zelf niets zegt over de prijs van deze editie hebben wij hem online zien staan voor € 49,98. Dezelfde aanbieder biedt de Standaard editie aan voor € 64,98. Klaarblijkelijk vinden gebruikers dat prijsverschil niet opwegen tegen de items die je moet missen, want de Legacy Editie kreeg op dit platform maar 2 van de 5 sterren.

De hele FAQ-pagina kun je hier nalezen.

Fotocredit: EA Games cover Champions Edition (van de cover voor de Legacy Edition is nog geen foto vrijgegeven).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).