FIFA 20 onthult Icons, speler ratings en meer (trailer)

Kaka komt naar de game
Niet geheel als verwacht, maar EA Sport maakt in elk geval íets bekend over de game.

Aan het einde van deze maand komt FIFA 20 al uit, maar voetballiefhebbers weten nog niet hoe goed hun favoriete spelers in deze FIFA zullen zijn. EA Sports is begonnen met het onthullen van inhoudelijke informatie over hun aankomende kaskraker.

In eerste instantie zou EA vandaag alle ratings bekend maken; spelers willen weten welk nummertje er bij hun favoriete spelers hoort voor de populaire gamemodus Ultimate Team (FUT). Dat liep ietsje anders want de Amerikaanse sportgamegigant knalde deze website met een timer online. Aanstaande maandag weten we dan precies wat de ratings van de top 100 spelers zullen zijn (al zijn de getallen eigenlijk al gelekt).

Wel kunnen fans genieten van een nieuwe, zeer gelikte trailer waarin een aantal spelers naar voren wordt geschoven. Jongens als Raheem Sterling, Jesse Lingard en Joao Felix passeren de revue, alsmede legendes als Rio Ferdinand en Kaka. Die laatste is daarbij een gloednieuwe ICON in de game; een ex-speler die vanwege zijn status als ‘jonge’ speler weer in de game wordt opgenomen.

[gv data=”2T3BmvWIHy4″][/gv]

Eerder kreeg onze eigen Johan Cruijff deze behandeling. Nou ja, hij werd geëerd met een eigen karakter in de populaire games, maar kreeg een belachelijk lage rating, ondanks zijn status als legende. Zo blijkt maar weer, ratings zijn zeer belangrijk voor FIFA- en voor voetballiefhebbers.

Op maandag weten we definitief wat de kwaliteit van de top 100 spelers in FIFA 20 zal gaan zijn. Het duurt vanaf het moment van schrijven nog 3 weken voordat FIFA 20 in de winkels ligt. Nederlandse voetbalfanaten zullen dan blij zijn dat deze Nederlandse held onder andere op de cover van de gamedoos zal staan. Tot slot lees je in dit artikel alles over de nieuwe gamemodi die naar de game komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *