Fiiv: iPad-hoes met simkaartslot voor mobiel internet

Auteur: , 1 Reactie
Fiiv

Als je iPad oorspronkelijk geen mobiel internet ondersteunt, kun je daar verandering in brengen met de Fiiv.

Het internet loopt over van de iPad-hoezen, maar de Fiiv belooft het anders aan te pakken. De ingebouwde accu is mooi meegenomen, maar de case is pas echt speciaal dankzij de gleuf voor een simkaart, waarmee je iedere iPad de mogelijkheid geeft om verbinding te maken met mobiel internet.

iPad en meer
De techniek in de Fiiv is eigenlijk heel simpel. Door een simkaart in het hoesje te klikken, genereert de case een draadloos netwerk, waar je iPad vervolgens verbinding op kan maken. Daarnaast is er een 10.000mAh batterij aanwezig om extra lange internetsessies te ondersteunen (als je databundel het daar ook mee eens is natuurlijk). Deze hotspot kan overigens ook door andere apparaten gebruikt worden. Zo kun je dus ook je laptop er aan verbinden. In totaal kunnen er tien apparaten op één Fiiv aangesloten worden.

Indiegogo
Vroege kopers kunnen de Indiegogocampagne benutten om een exemplaar van de Fiiv voor 99 dollar in huis te halen. Als de crowdfundingcampagne gehaald wordt, worden de cases in mei 2015 verstuurd. Voorlopig is de Fiiv exclusief voor de tablets van Apple, maar het bedrijf heeft al aangegeven om in de toekomst met een Android-versie te komen.1 reactie

Apparata heeft weer zin in appel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).