Financieel directeur Facebook casht aandelen

CFO Facebook doet cashen
Wat zegt ons dat?

Heeft hij geen vertrouwen meer in het bedrijf? We hebben geen idee, maar financieel directeuren zijn over het algemeen heel behoudend en nemen weinig risico. Geen wonder dat David Ebersman, Facebooks financieel directeur, gisteren bijna 1 miljoen van zijn aandelen heeft verkocht. De verkoop leverde hem zo’n 43 miljoen dollar op, zo schrijft de Wall Street Journal.

Het was overigens maar een klein deel (8,5 procent) van zijn totale aantal aandeel in het bedrijf. Volgens een woordvoerder van Facebook was de verkoop al van tevoren afgesproken. De verkoop leverde hem omgerekend zo’n dertig miljoen euro op. CASH MONEY!

De introductiekoers van de aandelen in Facebook lag tijdens de beursgang van het bedrijf op 37 dollar (mei 2012). De gemiddelde verkoopprijs van de door Ebersman verkochte aandelen lag op 47 dollar.

3 reacties

  1. dat ze maar eerst eens hun app herstellen de vorige update liet de FB app crashen als je hem opstartte (update was voor bugfixes o.O) ik heb hem opnieuw gedownload en dan werkte het weer maar de volgende ochtend was FB daar met een bugfix van die bugfix update alleen was er een probleem mee. er moet een zodanige bug in gezeten hebben dat hij de app niet meer kon updaten en dat hij bijgevolg onbruikbaar was. ik heb hem dan via mn pc er opnieuw opgezet want gelukkig had die hem nog niet geüpdatet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *