First: nieuwe date-app die terug naar de basis gaat

Apps
Geen gedoe en in een mum van tijd een date!

Online daten kan een tijdrovende bezigheid zijn. Met een app als Tinder moet je bijvoorbeeld swipen tot je een ons weegt. En dan is het nog maar te hopen dat iemand jou goedkeurt. Heb je een match, dan begint het gesprek. Ook dat kan veel tijd in beslag nemen. Soms worden al veel dingen van tevoren besproken. Wat je leuk vindt, wat je hobby’s zijn, wat voor werk je doet etc. Moderne technologie is fijn, maar soms is terug naar de basis gaan veel leuker.

Dat is precies wat First doet. Deze nieuwe date-app biedt geen mogelijkheid om te chatten. Je ziet ook geen uitgebreid profiel van de persoon. Met First verzin je een activiteit om samen te doen en iemand anders kan aangeven mee te willen gaan. Je kunt uiteraard ook de activiteit van een ander joinen. Op de locatie ontmoet je elkaar voor het eerst en zal ook het eerste gesprek plaatsvinden. Een stuk natuurlijker dan de meeste online datingsites en apps.

First is voorlopig gelanceerd in de Verenigde Staten. De bedenker achter de app is de 25-jarige Truman Kain uit Los Angeles, Californië. De twintiger heeft een achtergrond in marketing. Naar eigen zeggen heeft Kain een hekel aan tijd verspillen en wil hij op diverse gebieden efficiënter te werk gaan. De date-app is slechts het begin, aldus de 25-jarige. Een video over de applicatie check je hieronder.

[gv data=”MfMmb3oCA1c”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *