Fish Plays Pokémon bewijst dat vissen niet kunnen gamen

Fish-plays-Pokémon
Het lijkt een trend te zijn om Pokémongames op de meest bizarre manieren te spelen en uit te zenden via Twitch. Deze vis bakt er echter nog minder van dan een doorsnee Magikarp.

Het is komisch en frustrerend tegelijk om te zien hoe vis Grayson de controle krijgt over een videogame. Terwijl tienduizenden geïnteresseerden meekijken via streamingdienst Twitch, doet Grayson zijn best om Pokémonmeester te worden in Pokémon Red. Een camera staat gericht op de vissenkom, die de bewegingen van het visje registreert en omzet naar knop-inputs voor de game.

Volgens de beschrijving onder het Twitchkanaal is Grayson in ieder geval lekker op weg. Na 135 uur spelen, heeft hij zijn eerste Pokémon Charmander gekregen, die hij de passende naam AAAABK gaf. Daarna kwam hij als winnaar uit zijn eerste Pokébattle, toen hij van een Squirtle won. Een flinke prestatie, want zoals jullie vast weten doet een Vuurpokémon het slecht tegen wateraanvallen.

Toekomstplannen
Hoe lang Grayson erover doet om het spel daadwerkelijk uit te spelen weet hij zelf waarschijnlijk ook niet. De bedenkers hebben in ieder geval plannen om de kwaliteit van de video in de toekomst te verbeteren. Wij hebben nog wel een suggestie als ze Grayson in een stimulerende omgeving willen laten zwemmen.

Watch live video from FishPlaysPokemon on www.twitch.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *