FitRPG: questen en loot verzamelen tijdens je workout

FitRpg
Apps die je tal van feitjes geven na een intense workout kunnen al motiverend werken, maar FitRPG gaat nog een stapje verder om je aan het sporten te krijgen.

Als je een FitBit in huis hebt, is het de moeite waard om FitBitRPG eens te downloaden. Deze applicatie maakt gebruik van de gegevens die de FitBit verzamelt, en zet deze cijfers om in statistieken voor je Role Playing Game (RPG) karakter.

Vanaf dat moment verdien je tijdens iedere lichamelijke inspanning punten en goud om je karakter sterker te maken en nieuwe uitrusting te kopen zoals zwaarden en harnassen. Gaandeweg versla je eindbazen, volbreng je quests en neem je het op tegen je vrienden. Deze quests kunnen bestaan uit het lopen van vijfduizend passen tot het rennen van een marathon. Aan al deze opdrachten kleeft een tijdslimiet, zodat je wordt aangemoedigd om iedere dag iets gezonds te doen.

Op avontuur
FitRPG neemt de statistieken van je karakter best serieus. Om je levensbalk weer aan te vullen zul je moeten slapen, loop grotere afstanden om je ervaring en uithoudingsvermogen te verbeteren en doe aan krachttraining om je kracht en behendigheid op te krikken. De FitRPG-app is gratis te downloaden in de Google Play Store en de App Store, al zul je wel een FitBit-bandje aan moeten schaffen om jouw queeste als afgetrainde avonturier te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *