Flitsmeister komt met betaalde PRO-versie

Auteur: , 20 Reacties
Flitsmeister komt met betaalde PRO-versie

De schrik van het CJIB breidt zich verder uit. De makers van Flitsmeister hebben een PRO-versie van de app uitgebracht.

Prijs voor PRO: €3,59

Flitsmeister PRO is een in-app aankoop. Het geeft de Flitsmeister-gebruiker een advertentieloze omgeving met meer functies, zoals het kunnen checken van de gereden topsnelheid, de snelste 0 tot 100 km/u acceleratietijd en de gemiddelde snelheid over een gereden traject – in de gratis versie wordt de gemiddelde snelheid alleen tijdens trajectcontroles in beeld weergegeven. Naast deze stats kunnen PRO-gebruikers ook de maximumsnelheid per weg bekijken, evenals de flitshistorie.

Sireneradar

Tegelijkertijd wordt met Flitsmeister PRO een update uitgerold waarmee de app – door een half miljoen Nederlanders gebruikt – beschikking krijgt over een Sireneradar. Hiermee worden naderende hulpdiensten met sirenes gesignaleerd en via de app kenbaar gemaakt aan de bestuurder. Momenteel is dit alleen nog van toepassing op ambulances in de noordelijke regio’s van Nederland, maar dat wordt volgens Flitsmeister snel uitgebreid. Verder is het melden van flitsers makkelijker geworden en zijn alle hectometerpalen, wegen en flitspalen in heel Nederland bijgewerkt.

De PRO-versie is momenteel alleen beschikbaar voor iOS. De Android-app komt later deze maand.

UPDATE: de PRO-versie van de Android app is HIER!20 reacties

Hmm, opzich niet echt een heftige upgrade ofzo. Al is advertentieloos altijd lekker.
Fijn dat de upgrade met verbeterde functionaliteit samengaat en niet alleen met het verwijderen van de advertenties. Goed bezig!
Heb toch een adblock op mn Nexus 5 dusja veel verschilt het voor mij ook niet
@mstiic: als je bij een gratis app zelfs de advertentie/reclameinkomsten van de ontwikkelaar door de neus wilt boren, ben je wel heel cheap.

Vergeet niet dat er hard wordt gewerkt aan een app. Zeker ook aan Flitsmeister. Dat moet ook ergens van betaald worden. Lijkt mij netjes om toch die adblocker uit te zetten, anders worden gratis spps in de toekomst schaars.

Dan kun je beter de pro versie komen nou. Wat is nou die paar euro? Alleen de administratiekosten van een bekeuring is volgens mij al hoger.

Ontopic:
Mooie update, goed om te zien dat ze blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook de alarmdienst zal zeker handig zijn als deze later landelijk werkt. Gebeurd nog best vaak dat ik (met name) een ambulance pas op het laatst opmerk.
@TimmiX: Paar euro’s boeit me niet ALS google makkelijker om zou gaan met app aanschaffing zou ik wel app’s willen kopen. En soms zijn dat reclames echt irritant je wilt ze gewoon niet.
@mstiic: dan moet je dus even wat betalen.
@autoblogger: Wat jullie dus niet snappen is hoe wil iets betalen als ik die mogelijkheid niet eens heb?? Ik ga toch geen creditcard aanschaffen. Als vodafone er een optie voor had om te betalen via mn abo had ik dat wel gedaan.

Maar boeiend dankjewel google dankjewel android, het kan ook lekker gratis !!! En dat paar euro gooit iedereen wel eens weg aan iets onzins.
@mstiic: lekker makkelijk afschuiven allemaal. Hier had je ook rekening mee kunnen houden toen je voor Android als OS koos. Lijkt me vrij lastig als je totaal geen betaalde muziek, films, apps & in-app aankopen etc. kunt doen. Dan mis je echt veel, dan mis je juist de mooiere apps.

Maar da’s jouw keuze geweest. Dan moet je niet om jouw leven wat aangenamer te maken een adblocker installeren wat zorgt voor de stagnatie van een hoop gratis apps en daarmee de carriere van softwareontwikkelaars. Zij maken apps juist gratis om de klant tegemoet te komen en ads een mogelijkheid bieden om alsnog inkomsten te genereren.

Die vlieger gaat nu dus niet meer op.

Snap dat je dit vast allemaal niet zo bedoelt en dat het wellicht wat overdreven overkomt, maar dit is wel precies wat er gebeurd. Advertenties zijn gewoon nodig om diensten, content en apps betaalbaar (of zelfs gratis) te houden. Dit tegenwerken gaat alleen maar averechts werken op de lange termijn.
@TimmiX: Ehm…. “we” blijven toch Nederlanders? Enne, jij doet niet aan piraterij?

Maar buiten dat, nette app! Jailbreak werkt ook prima :)
Geweldige app, ben er er zeer blij mee :)
Flitsmeister heeft me al echt vaak gered van een forse boete, de ontwikkelaars van deze app verdienen wat mij betreft de nobelprijs ;-)
Als ze nou eens eerst die app eens wat slimmer maken zoals flitsers die 50 km verderop op de A 12 staan hoef ik niet te zien. Van mijn part een naar en van werk werk route met hectometer paaltjes ofzo. Hetzelfde geldt voor de files en een rijrichting selectie zou ook wel handig zijn.
De app zou uitgebreid moeten worden met alle kentekens van onopvallende politieauto’s (VROS)
@SummerSky: Daar heb je niets aan.Of wil je ze allemaal uit je hoofd leren en herkennen in spiegelbeeld als er eentje achter je rijdt? Beter hou je je gewoon aan de verkeersregels,dan heb je ook niets om je druk over te maken.
Had er eerder een abonnementsdienst aan vast gehangen. Nu is je maximale omzet in NL dus eigenlijk al bekend. Laat iedereen een euro of 2 per jaar betalen en je kan oneindig door.
@Stefje:
Het is 3,50 per jaar..
@bramd: haha dan heb ik het verkeerd begrepen én niets gezegd ;)
Als we nou eens normaal gingen rijden, hoef je flitsmeister gratis of pro niet te downloaden!
@audicoupe84: Ah gut nog roomser dan de paus ;)
@audicoupe84: Ja en als m’n tante kloten had was het mijn oom geweest

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).