Flitsmeister vanaf vandaag actief in België

Flitsmeister vanaf vandaag actief in België
De verkeersapp is gereed gemaakt om onze zuiderburen te behoeden voor bermkassa’s en trajectcontroles.

Zoals begin dit jaar al bekend werd gemaakt: Flitsmeister beslaat voortaan ook België. Dankzij een investering van Be-Mobile kon het Flitsmeister-team internationaal uitbreiden. Goed nieuws voor de Belgen, en goed nieuws voor ons, want als je nu de landsgrens oversteekt blijf je waarschuwingen ontvangen voor flitsers, files, flitspalen en trajectcontroles.

Flitsmeister PRO
Naast de talen Frans en Engels is ook de PRO-versie (€3,59) beschikbaar. Daarmee krijg je extra functies, zoals het kunnen checken van de gereden topsnelheid, de snelste 0 tot 100 km/u acceleratietijd en de gemiddelde snelheid over een gereden traject. Naast deze stats kunnen PRO-gebruikers ook de maximumsnelheid per weg bekijken, evenals de flitshistorie

De werelddominantie van Flitsmeister stopt niet bij de Belgische grens. Ook Luxemburg staat op de planning, gevolgd door een uitrol in Duitsland, Frankrijk en Engeland. De Flitsmeister-app downloaden kan hiero.

Nog geen reacties

  1. Ik vind dat de pro versie te weinig toevoegt. Heb het een jaar gehad maar, buiten dat je de ontwikkeling ermee helpt, bied het naar mijn idee geen nuttige functies. Waarom zou ik mijn 0-100 tijd willen weten? In het verkeer kun je dat vrijwel nergens testen. Dus ja, voegt weinig toe.

  2. Staat altijd aan en heeft me al veel geld bespaard. Wat een mooie toevoeging zou kunnen zijn is misschien iets zoals een waarschuwing bij veel gebruikte flitslocaties. Verhoogd risico waarschuwing of zoiets. Coyote heeft dit volgens mij alleen al jaren niet gebruikt.

  3. Kan iemand vertellen als de notificaties in Flitsmeister betrouwbaarder zijn dan Waze (die hier in eerste instantie niet op gericht is)?

    • @GranTurismoS: flitsmeister is heel betrouwbaar. Je kunt bij de flitser zien door hoeveel personen die gemeld is en je kunt de flitser ook weer afmelden.
      Je wordt tijdig door een geluid gesignaleerd op nadere flitsers.

  4. Heel leuk die 0-100 functie alleen hij is niet accuraat genoeg, op de stopwatch scheelt het soms tot 2 seconden.

    On topic;
    Mooi nieuws!

  5. “bermkassa’s”

    Waarom zo’n blijmoedige benaming?

    Ik noem het altijd NSB-ers: Nationale Snelheids Beambtes.

    Dekt de lading volledig.

  6. Coyote is al redelijk ingeburgerd hier. Ben benieuwd. Ben tevreden van mijn gratis coyote, zie mezelf niet zo snel naar de flitsmeister overstappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *