Force Fluid: Dit speeltje is perfect voor op je bureau

Futuristisch, kunstzinnig en stressverlichtend
Hiermee kun je de vloeistof manipuleren met ‘The Force’.

We zitten allemaal wel eens achter ons bureau, even inventariserend wat er nog moet gebeuren. Je klikt een beetje met je pen of – voor de echte friemelaars onder ons – verlicht even je stress met de Fidget Cube. Met de Force Fluid speel je met magnetisme en een magische stof voor een futuristische, artistieke en unieke ‘me time’.

[gv data=”A1yQR2_HMCY”][/gv]

De Force Fluid is een futuristisch speeltje waarmee je je brein eventjes uit kunt zetten. Het glazen buisje, afgewerkt met aluminium, bevat een doorzichtige vloeistof en een zwarte stof bestaande uit ijzeren nano-deeltje. Deze deeltjes reageren op een unieke wijze op magnetisme. Zo ontstaan er futuristische, surrealistische en trippende vormen en bewegingen in het kleine buisje.

Het leuke is daarbij dat je de zogenoemde ‘ferro fluid’ zelf kun manipuleren. Bij het buisje komen namelijk twee magnetische ‘wands’ (toverstokken) waarmee je de vloeistof manipuleert. Handig is daarbij dat de wands bevestigd kunnen worden aan het daadwerkelijke buisje, zodat je de stokjes nooit kwijt raakt. Daarnaast zit er onderop de cilinder een rubberen anti-slip-gedeelte zodat alles netjes op z’n plek blijft staan.

Het Kickstarter-project loopt nog twee dagen (op het moment van schrijven). Met ruim $40.000 dollar hebben de bedenkers bijna vier keer het beoogde doel van $12.000 dollar gehaald. Als je er zelf eentje wilt halen moet je dus snel zijn. Voor $39 dollar (excl. verzendkosten) heb je er eentje.

Ben je creatief? Met wat inkt en plantaardige olie maak je zelf ferro fluid:
[gv data=”vsQh1AT6qUE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *