Ford wil deze pickup emoji naar je smartphone brengen

Auteur: , 8 Reacties
Ford wil dat deze pickup emoji gaat komen

Want: 'Murica en cultureel erfgoed.

Zeg je Verenigde Staten, dan zeg je pickup. Nergens anders ter wereld is de pickup zo populair als in Noord-Amerika. Je vraagt je bijna af waarom de pickup nog niet is opgenomen in de vlag van de VS, Trump doe hier eens wat aan!

Wat Ford betreft is de pickup een heilige graal. De Amerikaanse autobouwer heeft volgens The Atlantic bij The Unicode Consortium het verzoek ingediend om een pick up emoji te ontwikkelen. En ja, er zijn mensen die als betaalde baan dagelijks bezig zijn met emoji’s.

Dat het verzoek afkomstig is van Ford is niet zo vreemd. De autofabrikant is marktleider in het segment in de VS. De commissie neemt het verzoek van Ford onder de loep en kans is inderdaad aanwezig dat er een pickup emoji gaat komen. De uiteindelijke vorm zal dan afwijken van het concept van Ford, want emoji’s moeten geen reclamebuis voor een bedrijf zijn.

Het automerk heeft in een lollige bui onderstaande video gemaakt. In het filmpje laat Ford zien hoe de pickup emoji tot stand is gekomen.8 reacties

“Ik wil”

Dat hoor je veel de laatste tijd. Misschien gewoon zelf aan de slag gaan!?
🦖🦕 zijn er al. Is dat niet genoeg?
@galverink: 🚜 poah mien merk!
@dutchdriftking: Dan is het wel een groene met een Jan Hertje voorop 😉
Alsof er niet al veel teveel emoji’s zijn.
@mashell: een paar emoji vind ik altijd wel grappig om tijdens het WhatsAppen een bepaalde vorm te geven, aangezien het moeilijk is om een toon te herkennen in geschreven tekst. Maar inderdaad, 95% van alle emoji is zo goed als verwaarloosbaar.
Als we toch die VOC mentaliteit erin houden; Laten we het Autoblog logo als emoji voorstellen.
Dan wil ik ook de ‘LS’ emoji!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).