Fortnite Android ‘live’ voor niet-Samsung toestellen

Auteur: , Geen reacties
Fortnite

Min of meer dan.

Ondanks de vele geruchten dat Fortnite een Samsung exclusive zou zijn voor wel vier maanden, bevestigde Epic Games al snel dat andere apparaten ook al enkele dagen na de Note 9 launch op 9 augustus aan de slag zouden kunnen met de populaire game. Enkele dagen later zit de exclusieve periode erop en het spel is nu dan ook voor meer toestellen beschikbaar.

Helaas betekent dit echter niet dat je ook meteen al aan de slag kunt in de game zelf. Spelers moeten achteraan in de wachtrij aansluiten voordat ze kunnen beginnen. Aangezien Fortnite voor Android nog steeds in de bètafase zit, is de ontwikkelaar niet meteen klaar voor een stortvloed aan nieuwe spelers.

De wachtlijst is een manier van het bedrijf om te controleren hoeveel mensen de game spelen, voordat ze klaar zijn met het repareren van bugs en andere schoonheidsfoutjes. Wil je in aanmerking komen om het spel te spelen, dan dien je allereerst via de Epic Games-website de Fortnite Launcher te downloaden. Epic Games heeft namelijk besloten om het spel buiten de Play Store aan te bieden.

Wanneer de kleine 1,9GB aan data is gedownload via de Fortnite Launcher, zul je al snel merken dat je na het inloggen niet aan de slag kunt. Het is mogelijk om je naam in de wachtlijst te zetten, waarna het aan jou de taak is om te wachten totdat je een verlossend mailtje krijgt van Epic Games om deel te kunnen nemen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).