Fortnite brengt giantische, mysterieuze verrassing

Auteur: , Geen reacties
het-oog-en-kevin-de-cube

Kijk maar goed, want deze surprise is goed verstopt.

Fortnite ontwikkelt steeds stukken van een nieuwe omgeving. Inmiddels komen spelers erachter dat het mysterieuze stuk vulkaan dat in Polar Peak verdween toch niet zonder gevolgen blijft. Er blijkt zich namelijk een gigantisch wezen te verstoppen onder Polar Peak. Dit zie je in eerste instantie alleen als je het gigantische oog passeert. Het oog volgt je en als je dichterbij komt wordt de pupil zelfs groter. Het monsterlijke oog zie je hierna.

fortnite-monster-reuzenoog

Ook is er, als je het monster probeert te naderen, een ijzingwekkend geluid te horen. Het lijkt erop dat Polar Peak open zal barsten als het ijs snel genoeg smelt. Wat het monster dan doet is de vraag. Over die vraag wordt uiteraard veel gespeculeerd. Ook is de reden waarom Fortnite dit doet onderwerp van veel discussie. Grofweg zijn er drie theorie├źn.
In de eerste theorie gokt men op een ‘Leviathan-themed LTM’ die er volgens een gerucht uit 2018 aan moest komen en waar inderdaad een monster boss verslagen zou moeten worden. Dit gerucht is echter niet bevestigd.

De tweede gedachte is dat het te maken heeft met een promo voor de nieuwe Godzilla-film die uitkomt. Draken-eieren en brullende bergen lijken aardig geloofwaardig, maar Godzilla heeft al een publicatiedeal met die andere grote game, PUBG Mobile. Overigens is Fortnite niet vies van een sponsordeal, dus uitsluiten kunnen we het ook niet.

De derde theorie is dat Kevin the Cube -wellicht letterlijk- achter het oog zit. Er is namelijk een vreemde witte kubus waar te nemen bij het mysterieuze oog. De ontdekking van een afbeelding waarop zowel het oog als Kevin the Cube lijken te zijn afbeeld versterkt de geruchten zoals die rond iedere alien ontstaan. Er zijn in ieder geval genoeg ontwikkelingen op komst!

Natuurlijk zijn er op Youtube veel filmpjes te vinden, maar aangezien we geen spoilers weg willen geven mag je daar deze keer zelf naar op zoek als je jouw nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).