Fortnite brengt ‘waardeloze’ patch uit

Google loopt 50 miljoen dollar mis
iOS-gebruikers hoeven zich niet meer achtergesteld voelen.

Gisteren presenteerde Epic Games een update voor de PC, Mac en Android-versies van Fortnite. De iOS-variant was echter in geen velden of wegen te bekennen. Het bedrijf legde uit dat de iOS-patch op een later tijdstip uit zou komen, aangezien deze nog niet af was. Gelukkig bleek het van korte duur te zijn.

Althans, gelukkig… Zoals je wellicht al bekend bent heeft Fortnite een groot aantal fans. Deze verzamelen zich natuurlijk ook op het internet, waarvan Reddit een goed voorbeeld is. De update blijkt op alle platformen de prestaties van Fortnite te verslechteren.

Eenmaal geïnstalleerd werkt de update na het opnieuw opstarten van de game. Veel spelers klaagden de afgelopen weken over het gebrek aan framerates op hun apparaat. De update zorgt er bij velen echter voor dat de situatie alleen maar erger.

Op dit moment heeft Epic nog niet gereageerd op de lading aan klachten. Het ziet ernaar uit dat er iets goed mis is gegaan bij het maken van de update. Of en wanneer er een fix komt van de patch is dan ook nog niet bekend. Heb jij er ook last van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *