Fortnite-gamer breekt kijkrecord, met dank aan Drake

Streamer breekt kijkrecord, met dank aan Drake
De streamer zat een potje Fornite te spelen met de wereldberoemde artiest.

Hoe zorg je ervoor dat honderdduizenden mensen naar je stream gaan kijken? Schakel de hulp in van een beroemdheid natuurlijk. Dat is wat streamer Tyler Blevins, beter bekend onder de naam Ninja, heeft gedaan.

Blevins is een bekendheid in de wereld van Twitch streams en weet altijd duizenden kijkers te trekken met de games die hij speelt. De streamer heeft 160.000 betaalde abonnees en meer dan drie miljoen volgers. Gisteren pakte de streamer echter een opvallend record. Meer dan 500.000 mensen keken live hoe Blevins met Drake de game Fortnite zat te spelen.

Niet eerder keken zoveel mensen live naar een stream op het live platform. Het vorige record stond op 380.000 kijkers. De stream check je hieronder. Op het moment van schrijven is de bewuste stream al meer dan 130.000 keer bekeken. Fornite is momenteel een van de meest populaire games onder livestreamers. Op Twitch, maar ook op YouTube, tref je tal van video’s van deze game.

Eén reactie

  1. -edit: dank u, is inmiddels gefixt- Die gast heeft gewoon dagelijks 100k kijkers, terwijl “bekenden” zoals disrespect, lirik en nog wat oude rotten gemiddeld 20-30k hebben. Heel vreemd, zo speciaal vindt ik die jongen met ADHD niet. Overigens is hij wél verdomd goed in dat spelletje en snap ik dat de populariteit van fortnite de spuigaten uitlopen, dat helpt ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *