Fortnite: geleide raketten komen terug

Fortnite: geleide raketten komen terug
Het wapen moet beter functioneren dan voorheen.

Fans van geleide raketten waren ongetwijfeld teleurgesteld toen Epic Games in april het wapen uit het spel haalde. Maanden gingen voorbij zonder concrete duidelijkheid of de geleide raketten nu terugkwamen de ja of de nee.

Het antwoord is ja, ze komen terug. De reden dat Epic Games ze uit het spel had gehaald had te maken met de vuurkracht. Ze waren ze ongelofelijk krachtig, dat de balans ver te zoeken was. Eigenlijk precies hetzelfde verhaal zoals met de SMG’s van laatst. Echter, waar de nieuwe SMG snel kon rekenen op een fix, moest Epic Games enkele maanden uittrekken om de geleide raketten te balanceren.

In een nieuwe developer update heeft Epic Games bekendgemaakt dat raketten terugkomen in de Battle Royale modus. Het wapen moet functioneren als een extraatje en niet langer als een dominant ding, die spelers een potje naar de eigen hand laat zetten. De raketten zijn minder krachtig geworden, langzamer gemaakt en er is minder munitie beschikbaar. Je moet dus goed nadenken hoe je de raketten gaat gebruiken. Hersenloos afvuren is er niet meer bij.

Op dit moment is niet duidelijk wanneer de raketten precies weer aanwezig zijn in de game. Voor nu is alleen bekend dat ze een terugkeer gaan maken.

[gv data=”THS2-D9ia48″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *