Fortnite mysterie: verwijst bizar voorwerp naar seizoen 5?

Auteur: , Geen reacties
Fortnite

Schip ahoy?

Gezien het recente succes van het rocker launcher-evenement in Fortnite worden er kosten noch moeite gespaard wat betreft in-game veranderingen. Denk hierbij aan de nieuwe gloeiende cirkels en verschillende kloven/portalen. Nu dat seizoen 4 bijna teneinde loopt, is het natuurlijk wachten totdat er meer bekend is over seizoen 5. Het grote roestige anker dat uit het niets in het spel zit, geeft wellicht een hint.

Het nieuwe anker is gespot door spelers nadat er een kloof te zien was tussen de plaatsen Snobby Shores en Greasy Grove. Hoewel je nu overal in het spel kloven kunt vinden, gaat deze gepaard met een wel heel historisch voorwerp. Het anker rust uit op het gras tussen de twee hiervoor benoemde steden.

Fortnite anker

De informatie inclusief foto is afkomstig van Fortnite Intel. Het ziet ernaar uit dat seizoen 5 dan ook meer gericht is op schepen en alles wat daar omheen hoort. Wellicht dat we te maken krijgen met piraten en een wilde zee. Recente geruchten claimen dat de historische map echter ook piramides zal bevatten.

Gezien de vele tweaks en add-ons die ontwikkelaar Epic Games de afgelopen tijd heeft verwerkt in het spel, is het geen gekke gedachte dat we in de aankomende dagen meer van dit soort vreemde voorwerpen zullen spotten in de game. Seizoen 5 zal over enkele dagen van start gaan.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).