Fortnite op Nintendo Switch gigantisch populair

Auteur: , Geen reacties
Fortnite

Wat een verrassing!

Alles wat met Fortnite te maken heeft lijkt in goud te veranderen. Eerder deze week werd bekend dat Fortnite naar de Nintendo Switch zou komen. Geen release over enkele weken of maanden, maar de game werd zo’n beetje direct vrijgegeven.

Dat hebben Nintendo en Epic Games geweten, want de download-knop werd virtueel kapotgeslagen. Sinds Fortnite beschikbaar is op de Switch, wat in principe nog geen 48 uur is, werd de game al twee miljoen keer gedownload. Deze cijfers werden bevestigd door Nintendo of America President Reggie Fils-Aime tegenover IGN. De verwachting is dat die cijfers de komende weken nog wel bizar hard omhoog zullen klimmen.

De Nintendo Switch is natuurlijk het ideale platform voor Fortnite. De mobiele spelcomputer kent veel tieners en pubers als eigenaren. Precies de doelgroep van Fortnite. Voorlopig lijkt de hype van de game nog niet op retour. Sterker nog, gisteren kwam naar buiten dat het spel een jaar na release meer dan 125 miljoen spelers kent.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).