Fortnite: scoor jij deze Kerst-skins of de gratis speciale Samsung Skin?

fortnite-kerst-skins-samsung-skin-ninja
Streamer Ninja is nog niet of juist wel in kerstsfeer en zoekt (weer) ruzie.

Het was weer een bewogen weekend voor Fortnite-liefhebbers. Zo heeft Samsung weer een speciale promotie opgezet. Voor Fortnite-liefhebbers van een recente (Samsung Galaxy S7 of Samsung Galaxy Note 8 of recenter en Samsung A9, A70, A80 en A90) smartphone of Tab S3, S4 of S6 biedt Samsung nu weer een gratis speciale Samsung Glow-skin en Levitate. Deze scoor je door via Setting > Account > Content > Android Store Selection (of Nederlands equivalent) naar de Fortnite shop te gaan en daar de Skin aan te schaffen. Als men om creditcard-gegevens vraagt kan je deze invullen, de Skin is namelijk gratis als je de aankoop via één van de genoemde modellen doet.

Daarnaast werd er ook gelekt. Deze keer kwamen er al speciale Kerstskins voor Fortnite op straat te liggen. Hoewel data miners minder succesvol zijn dan anders kon men toch al het een en ander ontdekken. Ook de eerste prijzen (1.500 V-Bucks) zijn bekend. (Bericht gaat verder na de Tweet).

De bekende live-streamer Ninja is niet vies van een relletje. Dit weekend liet hij zien dat hij nog niet in kerstsfeer is. Hij mengde zich op Twitter in een discussie over de NFL-kickers (ongeveer vergelijkbaar met onze discussies over de spitsposities in Oranje) en reageerde op een medestreamer met de opmerking dat een Fortnite streamer het wel eens veel moeilijker kan hebben dan een NFL-kicker. Dit leverde een Twitter-storm met soms hilarische reacties op. Inmiddels heeft Ninja de Tweets weggehaald en verzoekt hij om tips voor wijn die hem geen kater bezorgt. We kunnen dus wel gokken in welke ‘state of mind’ de Tweets verzonden zijn. Gelukkig is er hier nog een en ander na te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *