Fortnite-speler zet kill-record met ultieme dick move

Auteur: , 1 Reactie
De raketlancering bleek een absolute slachtpartij tot gevolg te hebben

Bijna 50 kills met een paar slagen van de hamer.

Als je wel eens Fortnite speelt dan weet je ongeveer hoeveel kills je in een solo-potje kunt maken. Soms haal je er geen, soms één of twee en af en toe heb je van die gouden momenten waarin je misschien wel tien spelers van de map af veegt. Recentelijk zette een speler zichzelf daarentegen bovenaan de leaderboards toen hij tijdens het afgelopen event bijna de halve server verwoestte. Take that, Thanos.

Fortnite-spelers zijn het er niet over eens of de betreffende recordhouder een gigantische klootzak is vanwege zijn dick move, of dat hij een kans kapitaliseerde en een score neerzette die nooit meer geëvenaard zal worden.

Dit is wat er gebeurde: afgelopen weekend organiseerde Fornite’s Epic Games een eenmalig in-game evenement dat al een tijdje geteased werd. Een in-game raketlancering werd op het moment suprême door talloze Fortnite-spelers verdeeld over duizenden servers bekeken omdat de gebeurtenis wellicht een grote impact zou hebben op Fortnite. Het bleek uiteindelijk een visueel tof spektakel te zijn, maar er is nog nauwelijks iets duidelijk over de reden van de raketlancering zelf. Hier check je wat er precies allemaal gebeurde.

Nu, tijdens de lancering waren servers gevuld met vredelievende spelers die een officieus staakt-het-vuren naleefden. Praktisch iedereen bekeek het fenomeen in-game alsof het een zonsverduistering was, maar terwijl men met de ogen naar boven gericht stond, besloot Elemental_Ray het over een andere boeg te gooien. Hij verwoestte het platform waar zo’n 50 spelers op stonden om naar de raketlancering te kijken. 47 spelers vonden na deze kolossale dick move hun dood.

Hij vestigt hiermee het absolute kill-record maar de community is verdeeld over zijn actie. Aan de ene kant was iedereen zo vredig en eensgezind over het fenomeen; niemand leek elkaar omver te willen blazen, maar stond bij wijze van spreken hand in hand naar de lancering te kijken. Elemental_Ray maakte hier misbruik van en pleegde Fortnite-genocide.

Aan de andere kant heeft niemand ooit een contract getekend. Hij cheatte niet, gebruikte geen glitch of exploit en verbrak geen enkele regel. Hij speelde simpelweg het spel zoals hij dat ongetwijfeld al talloze andere dagen deed. Kortom, good for him.

Aan welke kant je ook staat, niemand kan zijn record van hem afnemen. Helaas is de community door zijn actie ongetwijfeld ook veranderd; bij het volgende in-game evenement zullen er meer schavotten zijn die willen kapitaliseren op het collectieve staakt-het-vuren. Tegen alle vredelievende spelers zeg ik daarom: houd rekening met waar je tijdens het volgende evenement gaat staan voordat het je kop kost.1 reactie

Tja… als je afgeleid bent tijdens een potje… ook al is dit een ingame event…
Zagen die mensen niet dat iemand rustig kills aan het maken was? :P

Daarbij… is dat niet het hele punt van deze game? dood gaan, en gewoonweer opnieuw proberen om als laatste over te blijven? :)
Meh… gamers vandaag de dag..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).