Fortnite Summer Skirmish series heeft prijzenpot $8 miljoen!

Auteur: , Geen reacties
allemaal knokken om de duizenden dollars!!

Geen V-Bucks, maar tienduizenden dollars staan op het spel voor een potje Fortnite!

De aankomende Summer Skirmish series ter viering van seizoen 5 komen eraan en dat bekent dat honderden Fortnite-pro’s het tegen elkaar zullen opnemen voor een gezamenlijke prijzenpot van maar liefst $8.000.000 dollar. Dit is wat het evenement precies inhoudt.

De populaire Battle Royale-game gaat de komende 8 weken centraal staan tijdens Epic Games’ Summer Skirmisch series, een nieuw toernooi waarin uitgenodigde Fortnite-spelers het tegen elkaar zullen uitvechten voor stevige geldprijzen.

Aankomend weekend gaat de eerste wedstrijd van start. Duo’s zullen tegen elkaar strijden voor de eerste plaats: $250,000 dollar handje contantje… bij wijze van spreken dan.

In eerste instantie gaat het om ‘reguliere’ wedstrijden met duo’s, maar naarmate het 2 maanden durende toernooi vordert zullen er nieuwe regels ge├»ntroduceerd worden. Het format kan volgens Epic Games in deze blogpost dus per week veranderen.

Het is overigens nog niet bekend hoe jij en ik mee zouden kunnen doen aan de toernooien voor de verslavende game. Niet dat ik enige kans zou maken op een eurocent prijzengeld, maar toch. Tot dusver zijn alleen “prominente community creators (YouTubers, red.) en Fortnite-spelers die hun competitieve kwaliteiten hebben getoond” uitgenodigd.

Meer over de populairste Battle Royale-game ooit lezen? Dan check je in dit artikel waarom dat PUBG is. Hier lees je hoeveel prijzengeld Epic Games in totaal gaat uitreiken voor diverse toernooien. Spoiler alert: het is een getal met 9 cijfers! Tot slot lanceerde het bedrijf achter Fortnite ook een wedstrijd waar iedereen aan kon meedoen. Het resultaat van de veelal epische cinematics vind je hier.

Foto @EpicGamesEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).