Fortnite update brengt shotgun en een nieuwe game modus

Fortnite update brengt shotgun en een nieuwe game modus
Een nieuwe week, een nieuwe update.

Epic Games heeft een nieuwe patch uitgebracht voor Fortnite. Versie 5.20 brengt een aantal aanpassingen, bugfixes en nieuwe content met zich mee. Zo is er een nieuw wapen in het spel, de Double Barrel Shotgun. Deze nieuwe shotgun is ontzettend krachtig op korte afstand en kan een tegenstander met een SMG-wapen binnen no-time uitschakelen. Op afstand is de Double Barrel Shotgun een minder goede vriend. Dan is de kans groot dat je het verliest tegenover een ander.

Het wapen is te vinden in Epic en Legendarische varianten en zal dus niet bizar vaak voorkomen tijdens een potje. De Double Barrel Shotgun is te vinden op vloer loot, in kisten, als onderdeel van supply drops en in vending machines. Om overpowered kracht te voorkomen kent de shotgun een cooldown van twee seconden als je wilt wisselen van wapen.

Verder nieuw is de komst van een tijd gelimiteerde game-modus genaamd Steady Storm. De modus is vergelijkbaar met een regulier potje, alleen zal de storm nooit ophouden in Steady Storm. Pas op dat je niet in de storm terecht komt, want dan kun je 10 damage per seconde incasseren. Update 5.20 is nu live.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *