Fortnite viert Valentijn: share the love!

Fortnite-share-the-love-event
Tot eind februari win je extra features en zijn er leuke ‘love-competities’.

In verband met Valentijnsdag heeft Fortnite vanaf update 7.40 het ‘share the love’ event in het spel gebracht. Tot 27 februari kan je daarmee de prijzenkast van Fortnite liefdevol plunderen. Er zijn veel events die op sommige dagen beschikbaar zijn. Wij zetten alles voor jou op een rij.

Hartjes wrap
Als je nu een creator support of tussen 8 en 22 februari een creator code toevoegt krijg je vanaf dat moment gratis de beschikking over de ‘cuddle hearts wrap’. Hiermee voorzie je jouw items van een schattig valentijnsuiterlijk.

Overtime challenges
Vanaf nu krijgen alle spelers toegang tot extra ‘overtime challenges’. Als je deze voor het eind van het seizoen uitspeelt kun je extra items verdienen, zoals een ‘Valentine Wrap’ en ‘Vines Contrail’. Heb je een Battle pass? Dan kun je ook nieuwe stijlen winnen voor de ’trog’, ‘powder’ en onesies.

Dubbele XP
In het weekend van 15 tot 17 februari en het weekend van 22 februari kun je met diverse uitdagingen dubbele XP verdienen. Hiermee kun je jouw Battle Pass extra snel vullen.

Creator Islands
Fortnite wil klaarblijkelijk graag de liefde voor haar ontwerpers tonen tijdens dit event. Vanaf 12 februari zal Fortnite namelijk steeds een ander favoriet eiland, dat door een van de creators is ontwikkeld, ter beschikking stellen. Deze ‘Featured Island Frenzy’ duurt tot en met 22 februari.

Share the love competitie
Tijdens de ‘share the love’ competitie kan je op vier niveaus een speciale competitie spelen. Door de competitie te winnen krijg je toegang tot het volgende level. Fortnite bedacht de volgende rondes: [Open Division] –> [Prospect Division] –> [Contender Division] –> [Champion Division]. Als je de Champion divisie weet te winnen krijg je toegang tot een speciaal level, de Champion Division final. Deze wordt gespeeld op 23 en 24 februari. Voor de ervaren spelers zijn er op 9 en 10 februari zogenoemde ‘placement matches’. Hier kun je directe toegang tot een hoger level winnen. Er valt dus weer genoeg te spelen en te streamen. Zo kun je misschien wat bijverdienen.

Kortom, Fortnite heeft dit jaar zeker aan Valentijn gedacht. Het hele programma en de officiële bekendmaking kun je hier nalezen. Wie weet sneuvelt er wel weer een record, wat Fortnite goed kan gebruiken, nu de concurrentie in de nek hijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *