Fortnite’s Infinity Blade en meer v7.01-info

Cool!
De game is met de laatste update volledig omgegooid.

Het lekte dit weekend al uit, maar nu is het dan ook echt officieel: er zit een bijzonder zwaard in Fortnite. De populaire goudmijn van Epic Games is met patch v7.01 wellicht volledig veranderd. Dit zijn de belangrijkste veranderingen.

Laten we wel wezen, ook al had Epic Games alle wapens in bellenblaaspistolen veranderd en de karakters omgetoverd tot konijnen, het reeds toegevoegde Infinity Blade is hoe dan ook de aandachtstrekker. Het bijzondere wapen gooit niet alleen de gemiddelde gameplay om, het heeft tevens een aantal toffe krachten.

Het wapen spawnt eens per ronde op de top van de Polar Peak, de besneeuwde bergtop in het zuid-westen van de map. Wanneer een speler het mythische zwaard oppakt, dropt hij zijn gehele inventory en kan hij geen ander wapen meer gebruiken. Heftig, maar tegelijkertijd is de drager van het zwaard een stuk sterker en sneller.

Dit levert wellicht hele interessante gameplay-situaties op. Enerzijds ben je een absolute baas met het zwaard van dichtbij, maar tegelijkertijd ben je erg kwetsbaar op langere afstanden. Afhankelijk van waar de cirkel eindigt, kun je een groot voor- of nadeel hebben met de Infinity Blade. Het kan tevens ook zomaar zo zijn dat niemand het wapen gebruikt. Kortom, het gooit een extra laagje over battle royale heen.

Verder brengt de patch geen substantiële nieuwe veranderingen met zich mee. Er zijn een hoop kleine bug fixes doorgevoerd en werden er een groot aantal wapens en items ietwat gebalanceerd. De laatste grote toevoegingen van deze patch is tot slot de tijdelijke modus genaamd Close Encounters. Deze modus draait helemaal om shotguns en jetpacks. Er spawnen alleen shotguns en de map wordt relatief een stuk sneller kleiner, waardoor spelers gedwongen worden sneller dicht op elkaar te moeten vechten.

Ondertussen is ontwikkelaar Epic Games ontzettend hard bezig met het veroveren van de rest van de game-wereld. Zo werd recentelijk de Epic Games Store geopend. In dit artikel check je waarom de virtuele winkel (op papier) beter is dan game-gigant Steam. Verder werkt Epic Games hard aan een belangrijke feature voor spelers met meerdere accounts. Tot slot een kleine waarschuwing: voordat je de komende 72 uur aan een stuk door iedereen aan het meppen bent met de Infinity Blade, onthoud dan dat de game ontzettend verslavend is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *