Fortnite’s Playground mode (even) uit de lucht

Auteur: , Geen reacties
Fortnite

Geniet er nog even van, zolang het nog kan.

De nieuwe Playground oefenmodus is nu een korte tijd speelbaar en wordt massaal gespeeld door de Fortnite-gamers. Epic Games heeft slecht nieuws voor diegenen die verknocht zijn aan de spelmodus, want Playground gaat tijdelijk offline.

Tot en met 12 juli kan de modus nog worden gespeeld en daarna haalt Epic Games de modus tijdelijk uit de game. De ontwikkelaar doet dit om naar eigen zeggen door te werken aan een nieuwe versie van de modus. Deze nieuwe versie moet onder meer een teamselectie, 1vs1- en 2vs-potjes mogelijk maken.

Epic Games heeft niet bekendgemaakt hoelang de Playground-modus precies offline gaat. De nieuwe oefenmodus ging live op 3 juli. De ontwikkelaar maakt zich tevens op voor seizoen 5, het nieuwe seizoen van Fortnite. Met de raketlancering van laatst werd het einde van het vierde seizoen ingeluid. Het uiteindelijk geduld voor de terugkeer van Playground zal worden beloond met een verbeterde versie en dus zal het wachten niet voor niets zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).