Forza 7 demo is uit: racen met de Porsche 911 GT2 RS

Auteur: , 19 Reacties
Porsche 911 GT2 RS in Forza

Scheuren maar: de demo voor Forza Motorsport 7 is nu te downloaden.

Forza Motorsport 7 is één van de grootste racegames die dit najaar uitkomt. De titel verschijnt vanzelfsprekend voor de Xbox One, maar is ook op Windows 10 te spelen. Er is meer goed nieuws: Forza 7 heeft de goldstatus bereikt, dus de game is helemaal klaar voor de lancering op 3 oktober.

In de demo kun je met drie heel uiteenlopende bolides aan de slag: de Porsche 911 GT2 RS, de Nissan Nismo GT-R LM en een vrachtwagen van Mercedes. Qua locaties is de keuze in de demo al net zo divers. Microsoft laat je racen op een stratencircuit in Dubai, het Italiaanse Mugello en de Nürburgring.

Kleine tip: heb je na het spelen van de demo geen geduld meer, dan kun je altijd de duurdere Ultimate Edition kopen. In dat geval kun je al op 29 september achter het stuur kruipen van alle bolides.19 reacties

De GT2 in de demo heeft moker veel onderstuur. Zou je niet verwachten bij een 911…
@goodolddays: En de GT2 is met stuur undriveable, Turn 10 heeft wheel issues nog steeds niet opgelost 😡

Ben eigenlijk wel klaar met de serie, neemt niet weg dat hij met de controller wel leuk blijft maar voor mij heb ik al mijn hoop gevestigd op Project Cars 2.
@dave130r: dan ben ik dus niet de enige die het met stuur nogal zweverig aan vind voelen.. project cars is dan idd vele malen beter, alleen die was met controller weer niet te doen. Al moet ik zeggen dat de ffb wel stukken beter was als in forza 6
@dave130r: is project cars beter om met een stuur te rijden? En waarom dan precies dan ga ik project cars ook aam schaffen😀
@goodolddays: realistisch is Forza 7 dus in iedergeval
@goodolddays: “moker veel”😅
@thomcarspotter: welkom in Noord-Holland-Noord pik.
Gisteren de demo 21 minuten gespeeld, toen snel weer verwijderd.
– FM is sinds FM4 niet meer vernieuwend (is ook moeilijk)
– Support voor een stuur is echt niet aanwezig in de game.
– Stuurgevoel is compleet ruk
– Porsche stuurt echt heel vreemd
– De “Friction Assist” is de meest kansloze optie in een spel ooit. Kun je eindelijk in de regen rijden, kun je uitzetten dat je daar last van ondervindt.

Grafisch is het mooi en met een controller significant beter als met een stuur, maar als iemand dit ooit nog een simulator durft te noemen, mag deze persoon per direct z’n stemrecht inleveren.

Wat een blamage voor deze ooit zo mooie reeks games.
@estoque: dan*
@estoque: Forza is een simulator🙊 oh shit, daar gaat mn stemrecht. Ach ja who cares, stemrecht of niet ze doen toch waar ze zin in hebben, al zegt de meerderheid van het volk iets anders.
@estoque: Ik wilde de demo ook gaan downloaden, maar als het al geen support heeft voor een stuur hoef ik het niet meer. Vroeger de Forza series veel gespeeld op console, maar tegenwoordig alleen nog maar goeie simulators op de pc met een stuur, is veel leuker.
@estoque: Ja, het is ook nooit een sim geweest, eerder een ‘arcade-sim’ omdat het het stuurgevoel wel wilt benaderen zodat je het, als je weinig ervaring hebt, toch leuk en uitdagend kan maken maar het is toch niet helemaal zoals het eggie (maar wel bijna:P).
Als je alles uit zet moet je toch wat moeite doen om hem op de weg te houden en dat vind ik wel goed gedaan maar ik vond FM6 beduidend moeilijker, maarja. Dit is de demo. Wie weet…

Ik geloof bijna niet dat het met een controller beter is dan met een stuur, maar ik heb zelf dan ook geen stuur en kan het dus niet uitproberen. Mag ik vragen welk stuur je hebt?

Ik vind het stuurgevoel meer richting FM4 gaan qua gevoel en beleving. Voor mij is dat een grote plus omdat ik nog steeds FM4 speel omdat ik geen Xdoos 1 heb. Of het ook daadwerkelijk beter is geen idee, ik heb nog nooit een FM met stuur gespeeld. Alleen Assetto Corsa en Project CARS. En die zijn beide oncontroleerbaar met een controller dus ja, erg goede vergelijking heb ik niet.
@b00m3rang: met de juiste instellingen is P.C. op de XBone prima te spelen. Stock uit de doos niet. Maar met wat googlen heb je binnen 5 minuten een prima spelervaring, mét controller.
@b00m3rang: Forza is met stuur niet te doen, en zowel mag iemand me vertellen hoe dan..? Voelt veelste zweverig en je hebt ook helemaal niet het gevoel dat je de auto onder controle hebt. Project cars daarintegen voel je naarmate je de banden warm hebt de grip toenemen en dan word het steeds leuker, je voelt precies wat de auto doet en kan dan over/onderstuur de baas zijn waarbij je met forza was een fractie telaat bent doordat de ffb niet klopt.. dat is mijn ervaring dan. En dat je in project cars moet kwalificeren is veel leuker dan kan je hem zo moeilijk mogelijk zetten en in het beld vechten inplaats van altijd van achteraf naar voren moeten rijden dat is ook een dingetje weet niet hoe dat nu zit.. doe mijn Project Cars 2 maar
Ik zou ‘m ook graag willen spelen, maar die dingen komen altijd alleen maar op de xbox en ik heb een PlayStation.. helaas, lijkt me echt vet
@MoeWat: Ook op de PC dit keer, dus als je een beetje PC hebt moet je m kunnen spelen.
wat een complete grafkar is die 911 in deze game. hij spint letterlijk van door de bocht heen gaan zonder je pedalen aan te raken. gewoon remmen voor de tunnelbocht, alles los, heel voorzichtig insturen en nog draait ie om. wtf.
Gt2rs stuurt echt voor geen meter…
Gran Turismo Sport fanboys kom er maar in ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).