Forza Motorsport 6 preview op E3 [video]

Forza Motorsport 6
Met al het game-geweld deze dagen zou je bijna vergeten dat er ook nog een aantal vette racegames aan zit te komen.

En Forza Motorsport 6 is zeker niet de minste, getuige onderstaande trailer. Ten eerste ziet het er geweldig uit: de regen, de banen, en natuurlijk de wagens. Tijdens de persconferentie is er behoorlijk lang gesproken te zijn over de vele uitdagingen die komen kijken bij het weergeven van weersomstandigheden. Het is nogal lastig om een regendruppel op een realistische manier weer te geven, schijnt. Maar in Forza 6 verandert zelfs het geluid van de regen op het moment dat je wisselt van camerastandpunt.

Dat klinkt misschien niet meteen als een geweldig verkoopargument, maar dat wordt het wel als je bedenkt dat dit soort details van de game nu juist één van de meest realistische en gelikt ogende racegames van het moment maken. Meer dan 450 forzavista-wagens en een 24-player-multiplayer klinken mij overigens ook als muziek in de oren.

Bekijk de trailer:

[gv data=”nJdxOf4cFpg”][/gv]

Eén reactie

  1. misschien toch maar is gaan kijken voor een x-box one als de ps3 te oud wordt. erg jammer dat GT hier altijd net niet aan kan toppen, forza is altijd gewedlig geweest qua werkelijkheid, ik vindt gt5 ook beter als 6. het geluid, de lookings, de handling, de opties, de gemakkelijkheid om op zondag ff met pa een rondje ‘ring te doen. 6 is zo lastig en only puber. ik heb daar uiteraard geen moeite mee maar als er iets aan de hand is wat ik zelf niet snap, kunnen we meteen sony/polophony bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *