Forza Street: mobiele versie Forza Motorsport lijkt onderweg

Forza Street: mobiele versie Forza Motorsport lijkt onderweg
Forza Motorsport is allang geen Xbox-exclusive meer.

Het begon allemaal met de release van Forza Motorsport 6: Apex, waarmee de overstap naar de PC gemaakt werd. Maar er zit meer in de pijplijn, want Turn 10 lijkt samen met Electric Square aan een mobiele versie van Forza te werken. Die game moet uitkomen voor Windows 10, iOS en Android.

Hoe we dat weten? Turn 10 plaatst iedere week een korte terugblik, waarin onder andere de verschillende esports-kampioenschappen aan bod komen. In die tekst stond deze week een verkeerde link en zo dook opeens de volgende tekst op:

Developed in partnership with UK-based studio, Electric Square, Forza Street is built from the ground up to support a wide range of Windows 10, iOS, and Android devices.

Er gaan al langer geruchten over een derde serie binnen de Forza-reeks. Naast Forza Motorsport en Forza Horizon zou het dus best eens om Forza Street kunnen gaan. Turn 10 heeft nog niet op het lek gereageerd, dus officieel weten we nog van niets, maar dat zal ongetwijfeld niet lang meer duren.

Eén reactie

  1. Mobiele games, tsja, vreemde markt. Een Xbox is goedkoper dan een gemiddelde telefoon en kan veel meer aan. Bovendien is de bediening altijd ruk en slurpt het de batterij van je telefoon in no-time leeg.

    Op de iPad zou het misschien nog wel grappig zijn. Daar komen de graphics van CSR2 ook nog redelijk uit de verf. Tot in hoeverre je dat een race-game zou kunnen noemen.

    Nee, ik blijf me vermaken met FH4 op de Xbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *