Foto’s alternatieve Galaxy S8 met dubbele camera gelekt

Samsung camera
Bekijk de foto’s en oordeel zelf of de uiteindelijke versie er beter uitziet.

Vrijwel elk belangrijk toestel van smartphonebedrijven komt voor haar release al een paar keer in het nieuws. Is het niet een vage afbeelding van het te verwachten toestel, dan gooit het bedrijf in kwestie er wel een teaser uit om de fans op te warmen. Zo kregen we ook te maken met geruchten dat de Galaxy S8 een dubbele camera zou krijgen.

De uiteindelijke versie beschikt toch niet over een dubbele camera, maar via Weibo zijn er enkele foto’s te zien waarin we een Galaxy S8-model zien die wel in het bezit is van een dubbele cameralens. Ook is er geen spoor te bekennen van de vingerafdrukscanner die in de officiële versie op de achterkant geplaatst is.

Dankzij onderstaande afbeeldingen lijken de voorgaande geruchten over dat de Galaxy S8 een dubbele camera zou krijgen zeker geen gebakken lucht. Er waren ook meldingen dat Samsung meerdere prototypes aan het testen was.

Het is echter onbekend waarom Samsung deze technologie niet geïmplementeerd heeft in het uiteindelijke model. De geruchtenstroom dat de Galaxy Note 8 wel over een dubbele cameralens beschikt, komt langzaam op gang. We zijn benieuwd of de phablet wel deze feature krijgt.

Galaxy S8 alternatieve versie

Galaxy S8 alternatieve versie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *