Foto’s: Google Pixel 3 (XL) officieel door de keuring

Pixel 2
Spreekt een van de twee toestellen jou aan?

De afgelopen weken hebben we al veel bericht over de Google Pixel 3-serie van de techgigant. De Pixel 3 XL blijkt dan ook al maandenlang te koop via een Oost-Europees kanaal, vandaar dat we ook al vrijwel alles weten van de smartphone. Deze week is er gelukkig ook meer nieuws vrijgekomen over de reguliere Pixel 3, die waarschijnlijk een stuk beter in de smaak zal vallen.

Door alle gelekte info zou je bijna vergeten dat de toestellen ook nog een officiële releasecyclus moeten volgen. Denk bijvoorbeeld aan de Federal Communications Commission, beter bekend als de FCC. De Pixel-toestellen moeten in deze lijst worden opgenomen om gelanceerd te kunnen worden in de Verenigde Staten.

Google Pixel 3

De Pixel 3 krijgt modelnummer G013A mee terwijl de al volledig uitgelekte Pixel 3 XL de naam G013C meekrijgt. Toch is er nog heel wat meer te vertellen over de reguliere Pixel 3. Een anonieme medewerker heeft namelijk eerder deze week foto’s van de smartphone op het internet gemieterd.

Het eerste wat opvalt is het ‘gemis’ van een inkeping boven het 5,5 inch-grote scherm, een zegen voor velen. Het kenmerkende dual-tone design is behouden maar gemoderniseerd. Google acht het verder niet nodig om een tweede camera toe te voegen, en een koptelefooningang zien we waarschijnlijk niet meer terug op welke Google-smartphone dan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *