Foto’s tonen de nieuwe HTC One, afgerond en al

De nieuwe HTC One
Curves are back, baby! Na de afgelopen tijd telefoons steeds hoekiger te hebben zien worden, zijn wij blij om de mooie curvaceous HTC One te zien. Geen rare punten meer in je broekzak.

Nadat we eerst wat renders gezien hebben van de nieuwe HTC, lijkt het erop dat we deze nu eindelijk in the flesh metal mogen zien. HTCFamily_ru zette deze foto’s op Twitter, en door hun overeenkomst met eerdere plaatjes van het ding lijkt het hier om een legitieme lek te gaan. Ook een vroege bezitter van het ding bevestigd de afbeeldingen.

Meest opvallend zijn de afgeronde hoeken, waardoor het toestel een beetje doet denken aan de eerste en tweede generatie iPhone. Ook zien we twee cameralenzen op het toestel, bijgestaan door een dual-LED flitser. Verder lijkt er ruimte te zijn voor een Micro-SD kaart, en vinden we de overige elementen zoals de microfoon op de gebruikelijke locaties terug.

Wanneer dit toestel officieel het levenslicht zal zien is nog niet bekend, maar gezien de verregaande status van de prototypes zal het niet lang meer duren voordat de machines in Zuid-Korea dit toestel, waarschijnlijk onder de M*8 noemer, uit gaan spugen. Wij verwachten enkele maanden op z’n meest.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *