Foto’s van nieuwe Blackberry-smartphone duiken op

Foto's van nieuwe Blackberry-smartphone duiken op
Vermoedelijk gaat het om de Blackberry Z3, een eenvoudige poormans-BB voor de man met de kleine portemonnee.

De afbeeldingen van de Blackberry Z3, ook wel bekend als de ‘Jakarta’ werden door N4BB gepubliceerd. De mensen achter deze site zijn voornamelijk geïnteresseerd in Blackberry (ja ze bestaan nog) en zijn als bron dan ook aardig betrouwbaar als het om nieuwe BB-toestellen gaat.

Verwacht wordt dat de Z3 over een 5-inch scherm zal beschikken met een resolutie van slechts 960×540 pixels. Geen fysieke toetsen dus. Als krachtbron huist er een dualcore-processor in de telefoon van nog onbekende komaf. Het werkgeheugen zal 1,5 GB bedragen en het opslaggeheugen telt vermoedelijk 8 GB. De batterij zou een serieus vermogen van 2650mAh krijgen.

Wanneer de eenvoudige Blackberry verkrijgbaar is, blijft nog onbekend. Men verwacht een adviesprijs van 150 dollar.

Nog geen reacties

  1. Ik snap hier echt helemaal niets van.

    Het enige bestaansrecht dat Blackberry heeft is gebaseerd op telefoons met een toetsenbordje. Ik heb zelf een nieuwe Q5 en ik vind ‘m fantastisch. Hij is snel, licht en efficiënt met zowel touchscreen als toetsenbord.

    Echter, Samsung en Apple hebben de markt voor volledige touchscreens vrijwel volledig in handen en Blackberry kan daarin echt geen verschil maken.

    Hun USP moet gewoon het toetsenbordje zijn en verder niets.

  2. Prachtig die codenaam.. Jakarta. Hoe toepasselijk. Ik kom zo vaak in Indonesie. Echt 90% van alle mensen heeft daar een BB. BB is daar echt DE phone to have. Ze hebben daar de hele markt. Samsung en iPhone spelen daar echt geen rol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *