Foursquare V6.0 laat je meer nieuwe plaatsen ontdekken

Foursquare V6.0
Foursquare versie 6.0 is de nieuwste upgrade van de populaire incheck-applicatie. Vanaf heden kan je sneller aan iedereen laten weten waar je bent, kan je meer nieuwe plaatsen ontdekken en beter je vrienden volgen.

Nieuwe plaatsen ontdekken kan in Foursquare 6.0 nog beter door de wijziging waarbij de Explore-sectie verplaatst is. Deze was vroeger verborgen in een aparte tab aan de onderkant van het scherm, maar is nu naar voren gehaald. Het Foursquare-logo is verdwenen op het startscherm en vervangen door een universele zoekbalk voor het opzoeken van bedrijven in de buurt, adressen, of specifieke check-in plaatsen. In plaats van te tikken op het vergrootglas heb je nu een nieuwe zoekbalk direct bovenin het scherm.

De handelingen binnen de applicatie zijn verminderd, waardoor je sneller door de app heen kunt. Foursquare voorspelt op basis van nabije resultaten, wat je vermoedelijk wilde intypen. Deze auto-complete engine kennen we al van andere apps en is een prettige toevoeging aan de zesde versie van Foursquare.

Foursquare v6

Foursquare heeft de vriendenfeed ook een update gegeven. De nieuwe look ’n feel voelt frisser aan en mengt informatie van je vrienden met een lijst van aanbevelingen, populaire en trending plaatsen en informatie op basis van andere gebruikers in de buurt. De vriendenfeed is nu meer een accurate weergave van wat er op een bepaald moment gebeurt.

Met de nieuwe upgrade legt Foursquare steeds meer de nadruk op aanbevelingen van anderen, in plaats van eenvoudige badgeverzamelingen. Iets waar ze al langer mee bezig waren. Downloaden kan trouwens hier!

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *