FOX Sports gaat JanLul.com slopen

Auteur: , 6 Reacties
FOX Sports gaat JanLul.com slopen

Dit weekend start de Eredivisie weer. Voor de betaalzender het ideale moment om korte metten te maken met één van 's lands bekendste illegale streams.

Jarenlang kon je op JanLul.com streams kijken naar voetbalwedstrijden en Formule 1-races, maar de site is eerder deze maand volledig uit de lucht gehaad. Ook de verdraaid handige Android-app is foetsie. Fox Sports is erachter gekomen wie de persoon achter de site is en dreigt nu met een gang naar de rechter, dus de kans dat ‘ie terugkomt achten we klein. JanLul streamde immers beelden waarvan het auteursrecht bij FOX Sport ligt, en die betalen daar grof geld voor: meer dan 1 miljard euro voor twaalf jaar Eredivisie. De sportzender wil de schade op de beheerder van de site gaan verhalen.

60.000 streamers in Nederland

Volgens NRCQ is het de eerste keer dat een Nederlandse aanbieder een illegale streamer uit de lucht weet te halen. Met hulp van buitenlandse internetaanbieders en financiële partijen is FOX Sports de man op het spoor gekomen, die claimen dat minstens 60.000 Nederlanders per maand gebruik maken van illegale streams. Over de identiteit van de man laten ze maar weinig los:

“Het is geen zestienjarige kwajongen op een zolderkamertje, of een gewiekste zakenman. Eigenlijk iemand er tussenin. Maar hij heeft jarenlang op grote schaal inbreuk gemaakt op het auteursrecht, geadverteerd met zijn diensten en aan het bezoek op Facebook te zien trekt hij tienduizenden kijkers.”

Dat wordt dus voortaan streams zoeken op Roja Directa, LiveTV.sx, HaHaSport.com en First Row Sports. Of gewoon een abootje van 15,95 euro per maand op FOX Sports natuurlijk…6 reacties

Fox sports eredivisie kost inmiddels €17,50 per maand bij XS4ALL. Voor iemand die alleen zijn clubje wil kijken in het weekend, vind ik het erg veel geld.
pfff, ze hebben Jan’s website al offline gehaal, moeten ze blij mee wezen, beetje dreigen en hopen dat de lul het niet weer doet.
zal hij nu aan een schoonmaakbaantje moeten?
De echte boven zitten nog altijd bij Fox, zij bestelen iedereen die alleen hun club wil volgen. Je betaalt nu 17.50 per maand, trek daar thuis wedstrijden vanaf en je betaald veel te veel per wedstrijd. Lang leve streaming!!!
Of je neemt een Samsung ZGemma H1 linux decoder.

Wat is dat? Je hebt een TV abonnement bij Ziggo. Ziggo stuurt ALLE TV kanalen over de kabel. Maar je Ziggo decoder/smartcard combinatie bepaald wat er ge-unlocked wordt en wat je dus kunt zien en vooral.. wat NIET. Wilt u meer zenders zien? Meer betalen.

Sluit je nou op diezelfde kabel een Samsung ZGemma H1 aan, dan kan je ALLE Ziggo TV kanalen zien. Want deze linux ontvanger unlocked alles. Dan heb je Sport1, Film1, HBO, Fox Sport, Erotiek 18+, etc voor de prijs van het Ziggo basis abonnement.

Uiteraard vindt Ziggo dit niet goed/leuk. MAAR… dat neemt niet weg dat Ziggo daar niets aan kan doen. Ze kunnen vanuit het hoofdkantoor niet zien wat er in je Linux ontvanger gebeurt. Ze kunnen hooguit bij technische ondersteuning bij de modem of iets, zien dat er een andere ontvanger staat aangesloten op het netwerk. Nou en.. je bepaald zelf wat voor een decoder je koopt.

En nee ik verkoop ze niet.. en nee ik heb ook geen idee waar je ze kan halen.. maar Google vast wel..
Dus door deze Jan Lul voetbalt v Persie, vd Vaart, Sneijder en eigenlijk elke oude topper nu bij een matige club of in een matige competitie. Want al die lui nou gewoon normaal dokken voor die wedstrijden, kan Fox meer betalen aan Eredivisie (en de club) en kunnen de clubs eens een normaal salaris betalen.
Wat een lul die Jan.
Maar even serieus.
FOX zijn een stelletje eikels die niks om voetbal en/of de fan geven.

Ik woon in Zwitserland.
Voor FOX kon je netjes betalen voor je streampje of gratis via de goksites.
Nu, met FOX, kan t niet meer. Ik kan NIET legaal in Zwitserland Eredivisie kijken: geen stream, geen betaalzender. En FOX is zo’n naaibedrijf dat alleen domme mensen aanneemt bij de klantenservice. Copy-paste van onzin zonder de vraag te begrijpen. Naar andere partijen verwijzen. Uiteindelijk na zeker 10 keer contact op te hebben genomen: FOX heeft geen contact met een partij die in Zwitserland mag uitzenden, noch weten wij wanneer die evt wel zou komen. Houdt de FAQ’s op onze site in de gaten, waarop we het zullen vermelden tzt het wel kan.

Serieus!
Dus ik zit op livetv.sx. Blijft toch vaak slechte kwali. Als iemand ene betere kent, let me know!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).