Futuristisch skaten met het Post Modern Skateboard

Post-Modern-Skateboard
Ben je als volleerd skater toe aan een nieuwe uitdaging, of vind je dit opmerkelijke skateboard er wel heel apart uitzien, dan moet je het Post Modern Skateboard eens in de gaten houden.

Zoals je kunt zien zijn de twee (in plaats van vier) wielen van het Post Modern Skateboard niet met elkaar verbonden met een plank, maar zet je jouw voeten in de wielen om erop te kunnen blijven staan. Dit maakt je volgens de ontwerpers een stuk wendbaarder, al lijkt het ons ook meteen een stuk lastiger om je evenwicht te bewaren.

Remmen en rijden
Je beweegt jezelf voorwaarts op dit ‘skateboard’ door een kant op te leunen. Jezelf afzetten op de grond gaat immers lastig als je voet in een wiel staat. Stoppen doe je door met je neus van je schoenen de grond te raken. Volgens de makers zijn de wielen dik genoeg om probleemloos over gras en zand te rijden.

Voor de beginner wordt het Post Modern Skateboard bovendien met een stang geleverd die je tussen de twee wielen in kunt klemmen. Zo is de stap van ouderwets naar post modern skateboard toch iets gemakkelijker te maken. Bestel je eigen exemplaar voor 99 dollar via deze link.

Post-Modern-Skateboard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *