Ga een stuk fietsen met IMAX

Fietsen!
Trainen is stom, filmkijken is leuk. Hee, doe het tegelijkertijd!

Het enige voordeel van naar de sportschool gaan is dat er doorgaans veel vrouwen zijn die nogal glimmende strakke outfitjes aantrekken. En dan gaan ze voor een spiegel staan te buigen en strekken. WIN. Nadeel van die spiegels is wel dat je jezelf ook de hele tijd ziet: je zou vaker moeten trainen. Maar trainen is stom, gamen/Netflixen is leuker.

IMAX heeft nu een nogal dure oplossing voor dat probleem bedacht: spinnen in een IMAX-theater: IMAXshift. Duur, want een stukje fietsen met IMAXondersteuning kost $31. Geen idee waarom. Ander nadeel, de sportschool in kwestie staat in Brooklyn, in de hipsterwijk DUMBO, en dat is ver weg.

Als je het promofilmpje bekijkt ziet het er gewoon uit als een gewone spinclass, maar dan in een donkere zaal met een Imax-omniversum om je heen. Dus is ook het enige voordeel van de sportschool – kijken naar glimmende dames (ok, en zwetende heren voor de dames) – weg, waarom zou je het doen?

Een maandabonnement zet je $325 in de achteruit. Dus na drie maanden had je beter die Wahoo Kickr kunnen kopen. OK, wij zijn duidelijk niet hip genoeg om in Brooklyn te kunnen wonen.

3 reacties

  1. @ valetparker, ik heb de indruk dat je niet zo vaak naar een sportschool gaat, de doorsnee sporter ziet er niet anders uit dan de doorsnee ah, euhm medemens, alleen in een strak pakje, en dat is niet altijd voordelig….

    Maar je hebt gelijk, sporten is stom en saai. Ik neem daarom altijd mijn telefoon mee om lekker te netflixen tijdens het trainen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *