Ga jij binnenkort met Xbox onder de douche?

xbox-onder-de-douche
Het kan echt, jouw Xbox onder de douche of onder de arm.

Als je jouw Xbox echt liever geen seconde seconde wilt missen dan hebben we goed nieuws. Xbox kan nu namelijk onder de douche, onder de rechter of linker arm en zelfs over jouw hele lichaam. We hebben het hier dan ook niet over een nieuwe supersonische spelvariant, maar over een samenwerking tussen Xbox en Axe.

Het merk, dat bij ons vooral bekend is van de deodorants met diverse opvallende geurcombinaties zoals ‘leer en koekjes’, komt namelijk met de Axe Xbox. Deze samenwerking heeft als doel om de Xbox E3 te promoten, maar komt pas uit na de lancering van deze nieuwe generatie Xbox.

De Xbox-groene lijn van Axe zal bestaan uit een bodyspray, douchegel en deodorant. De geur zal naar verwachting weinig te maken hebben met de geur van een nieuw aangeschafte Xbox (al zijn ze er bij Axe gek creatief genoeg voor). Om een onderscheidende geur en kleur te krijgen heeft men bij Axe zo ongeveer alles wat Xbox-groen is in de blender gegooid. Voor de omschrijving van de geur moeten we even een stukje marketingtekst op je los laten. Daar gaan we: de geur is opgebouwd uit tonen van groene citrus, kaffir limoen, winter citroen, munt en salie op een verrassende houtachtige ondertoon van patchouli en clearwood. Hoe het ruikt weten we niet, maar de kleuren die het oplevert zijn in ieder geval niet te missen.

xbox-axe

De lijn wordt om te beginnen in Australië en Nieuw Zeeland uitgebracht. Of de lijn naar Nederland komt is nog niet bekend. Wie weet wordt de opmerking ‘goh, je ruikt als een echte gamer’ binnenkort een compliment. Zeker als je de deodorant ook slim maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *