Gaaf: Coca-Cola flessen met OLED techniek

Gaaf: Coca-Cola flessen met OLED techniek
Hoe maak je een doodgewone fles tof. Door er vette techniek in te stoppen natuurlijk!

Zo vlak voor Kerst is de hypemachine weer gestart van een nieuwe Star Wars-kraker. Op 20 december verschijnt de nieuwe film Star Wars: The Rise of Skywalker in de bioscoop. In aanloop naar de release heeft Coca-Cola iets unieks bedacht.

De frisdrankfabrikant komt met een aantal bijzondere flessen. Op de flessen staan de karakters Rey en Kylo Ren uit Star Wars afgebeeld. Oké, tot dusver niets aparts. Het opmerkelijke is dat je de light sabers die ze dragen kunt verlichten. Het enige wat je moet doen is de light saber aanraken. En daar sta je dan, met je deels verlichte Coca-Cola fles.

Coca-Cola gebruikt OLED-techniek op de flessen om dit mogelijk te maken. De technologie is ontwikkeld door de Berlijnse startup Inuru. In het label van de fles zit een kleine batterij met OLED verwerkt die het licht kan geven. De light sabers kunnen zo’n 500 keer licht geven. Dan is de batterij leeg.

Ren nu niet meteen naar de winkels om je suf te gaan zoeken naar deze Cola-flessen. De actie van het merk is uitsluitend in Singapore en nog in gelimiteerde oplage ook. Coca-Cola gaat slechts 8.000 flessen maken die tussen 6 en 22 december zijn te vinden in supermarkten in Singapore. Bewaar zo’n fles en misschien is ‘ie over 30 jaar wel geld waard!

https://www.instagram.com/p/B5q-h13K0be

Eén reactie

  1. ‘misschien’? Zeker weten dat die dingen geld waard worden. Verzamelaars van Star Wars parafernalia behoren tot de meest fanatieke ter wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *