Gaafste racebaan ter wereld komt naar Gran Turismo Sport

Gaafste racebaan ter wereld komt naar Gran Turismo Sport
Eindelijk!

Elke maand brengen de makers van Gran Turismo nieuwe gratis content naar Gran Turismo Sport. De ene maand is de update spannender dan de andere. De aankomende update is in elk geval veelbelovend. Een veelgevraagde baan keert terug in de wereld van Gran Turismo.

Afgelopen weekend werd er een GT Sport kampioenschap verreden in New York. Hier komt ook de nieuwste content als eerste aan bod. Zo weten we nu al dat het legendarische circuit Spa-Francorchamps naar Gran Turismo Sport gaat komen. De baan maakt vermoedelijk deel uit van de eerste aanstaande update die in september gaat komen.

Die update brengt verder vijf nu nog onbekende nieuwe auto’s. De teasers duiden op auto’s als de Honda S2000, de Mitsubishi 3000GT en een eerste generatie Subaru Impreza WRX. Daarnaast voegt de update regen toe aan één nu nog onbekende baan in het racespel. Een onboard video van Spa-Francorchamps in Gran Turismo Sport kun je hieronder bekijken.

Circuit de Spa-Francorchamps was één van de grootste verzoeken vanuit de fanbase om toegevoegd te worden aan het spel. Aan dat verzoek gaan de makers eindelijk gehoor geven. De gratis update verschijnt volgende week op de PlayStation 4.

[gv data=”O1v7i58Vt9U”][/gv]

25 reacties

  1. Hadden ze net zo goed bij de release kunnen uitbrengen. Zelfde als auto’s die in eerdere gt spellen voorkwamen. Ze doen nu net alsof die auto’s en circuits allemaal zoveel anders en beter zijn dan op de ps3.

  2. @RubenPriest
    Zojuist geinstalleerd, nog geen Spa helaas.

    Wel nat weer, en 5 auto’s;
    Toyota Corolla Levin 3Door 1600 GT Apex (AE86) ’83
    Nissan Silvia K’s Dia Selection (S13) ’90
    Honda S2000 ’99
    Subaru Impreza Coupe WRX Type R STI Version VI ’99
    Mitsubishi GTO Twin Turbo ’91

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *