Gaan we deze combinatie als Netflix-serie zien?

Netflix
Je kent deze titel als game, maar straks ook als serie?

Diablo, van de Amerikaanse producent Blizzard (bekend van onder andere World of Warcraft), is een bekende titel in de gamewereld. Vraag echter een gemiddelde serie of filmliefhebber naar deze titel en deze zal waarschijnlijk zijn of haar schouders ophalen.

Wellicht komt daar verandering in. Er gaan wilde geruchten de ronde dat Blizzard in gesprek is met Netflix om van Diablo een serie te maken. Volgens de geruchten zou er al een schrijver zijn aangewezen om het script te schrijven. Vanuit de officiële kanalen is er niets bevestigd, dus neem het nieuws met een korreltje zout. Het zou echter een interessante combinatie kunnen opleveren, al zijn games en films/series niet altijd een recept voor succes.

Schrijver Andrew Cosby zou gevraagd zijn om het script van Diablo op zich te nemen. Cosby is onder meer verantwoordelijk geweest voor het schrijfwerk van Hellboy. Meer details over de serie zijn nog niet bekend. Binnenkort staat het evenement BlizzCon op de agenda. Wellicht dat dit event aangegrepen zal worden om de serie officieel aan te kondigen. (via Revenge of the Fans)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *