Gaan we straks videobellen met Instagram?

Instagram
Waar blijft de goede oude tijd.

Vroeger was Instagram een basic fotodienst. Daar kwam later video bij. Nu is de app uitgegroeid tot een van de belangrijkste toepassingen in de wereld van sociale media. Facebook blijft innoveren met Instagram, door regelmatig nieuwe (soms vervelende) functies toe te voegen. Vandaag: videobellen.

Videobellen met Instagram? Ja, je lees het goed. De mogelijkheid werd gespot in een testversie van de dienst. Instagram weigerde commentaar te geven op de berichtgevingen, wat min of meer bevestigd dat videobellen naar de dienst gaat komen. Vanuit Direct Message kunnen gebruikers met elkaar videobellen. De techniek is afkomstig van Whatsapp en Messenger videobellen. Beide diensten zijn tevens in handen van Facebook. Je ziet steeds meer dat deze apps gaan samenwerken met elkaar.

Wanneer Instagram de update gaat uitrollen is niet bekend. De ontwikkelaars achter Skype en Facetime zitten hier ongetwijfeld niet op te wachten. (via TechCrunch)

Eén reactie

  1. Ik vind het vooral vervelend dat men de tijdlijn niet meer in chronologische volgorde heeft, en dat je allerlei suggesties krijgt. Het was zo lekker fris en overzichtelijk allemaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *