Gaat Bill Gates deze Nederlandse villa kopen?

Auteur: , 1 Reactie
Gaat Bill Gates deze Nederlandse villa kopen?

Komt de Microsoft man naar Nederland?

The Philips Estate, het bekende landgoed van Frits Philips, staat al even te koop. Een exacte vraagprijs is er nooit bekendgemaakt, maar voor minder dan 30 miljoen euro is het stulpje niet te krijgen. Dit betekent dan ook dat alleen de allerrijksten van deze wereld in aanmerking komen om het huis te kunnen kopen.

Op dit moment is de woning in handen van ondernemer Marc Brouwers. Tegenover Quote laat Brouwers echter weten dat er serieuze interesse is voor het huis. Niemand minder dan Bill Gates zou oren hebben naar de villa. Ook zanger Bruce Springsteen ziet potentie in het Philips-kasteel. Beide beroemdheden zijn schathemeltjerijk en hebben dochters die paardensport beoefenen. Een sport die leeft in sommige kringen in Nederland en het landgoed heeft meer dan genoeg ruimte voor de viervoeters.

Voor nu is er nog niet concreets besloten en komt een ieder die genoeg geld heeft in aanmerking voor het huis. Kijk dus niet gek op als je over een paar jaar Bill Gates tegenkomt als je boodschappen gaat doen bij de Albert Heijn.1 reactie

Ik denk dat discretie zeer belangrijk is in deze kringen. Als de verkoper op voorhand al gaat vertellen wie er interesse heeft in zo’n villa dan zal het lang duren voor er iemand toehapt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).