Kijken we hier naar de volgende ‘The Walking Dead’?

Auteur: , Geen reacties
Gaat deze serie de volgende 'The Walking Dead' worden?

Voor nu een vraag, voor straks een weet.

Het Amerikaanse televisienetwerk AMC heeft goede zaken gedaan met The Walking Dead. Inmiddels is de wereldberoemde zombieserie bezig met zijn negende seizoen, een succes die ze bij AMC misschien nooit hebben zien aankomen. Een andere bekende televisieserie die werd uitgezonden onder dit kanaal is Breaking Bad.

Je kunt dus wel stellen dat ze bij AMC kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, getuige eerder genoemde series. Deze zomer komt er een nieuwe, mogelijke, kraker aan genaamd NOS4A2. Een horrorserie op basis van het boek van schrijver Joe Hill. Het is duidelijk dat AMC wil dat NOS4A2 een succes gaat worden. Het TV-netwerk lanceert de nieuwe horrorserie op 2 juni 2019, tegelijk met het nieuwe seizoen van Fear The Walking Dead, een spin-off van The Walking Dead.

In NOS4A2 draait het verhaal om Victoria “Vic” McQueen. Deze dame komt erachter dat ze over superkrachten beschikt. Door met haar fiets over een brug te gaan kan ze verloren zaken terughalen. Daar komt ze in contact met Charlie Manx, een man die kinderen ontvoerd en ze meeneemt naar het bovennatuurlijke ‘Christmasland’. Victoria is het enige kind die Charlie is tegengekomen en wist te ontkomen. Die ontmoeting achtervolgt haar later nog steeds.

Klinkt vaag? Kijk vooral de trailer hieronder, misschien dat het dan wat duidelijker wordt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).