Gaat dit horloge jouw tablet, pc en telefoon vervangen?

Neptune
Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Neptune, met hun smartwatch willen ze met de hulp van bijbehorende schermen zo’n beetje al je andere gadgets overbodig maken. Dit is hun visie:

Bij de meeste smartwatches speelt je smartphone een belangrijke rol, omdat je het horloge daar aan verbindt. Neptune wil met de Neptune-Hub de rollen omdraaien, en wil van de smartwatch het centrale apparaat maken waar je jouw telefoon, tablet en pc mee in contact brengt.

Twee displays
De Neptune Hub is uitgerust met een quadcore chip en ondersteunt 4G, wifi, NFC, Bluetooth en GPS. Android 5.0 is het besturingssysteem en het scherm is 2,4-inch groot. Geen groot scherm om een video op te kijken dus, maar daarom wordt de Hub geleverd met twee losse displays: het 5-inch Pocket Screen en 10-inch Tab Screen, die je heel gemakkelijk aan het horloge koppelt. Het tabletscherm kan bovendien gekoppeld worden aan een toetsenbord:

Neptune-smartphone
Neptune-tablet

Het Pocket Screen fungeert op die manier als een smartphone en de Tab Screen doet dienst als tablet, terwijl de Neptune Hub in feite alles uitvoert en naar deze schermen stuurt. Ook wordt de smartwatch geleverd met een dongel voor in je tv, zodat je ook het beeld naar je televisie kunt versturen.

Crowdfundingcampagne
Op dit moment wordt er geld ingezameld via een crowdfundingcampagne op Indiegogo, daar kun je voor 599 dollar jouw eigen Neptune Hub bestellen, die geleverd wordt met een draadloze koptelefoon, een toetsenbord voor het Tab Screen, twee losse schermen en een hdmi-dongel. De uiteindelijke verkoopprijs als de campagne afgelopen is zal op 899 dollar komen te liggen. Het streefbedrag is inmiddels al ruimschoots overschreden.

[gv data=”wd6cf1hIQc8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *