Gaat Mel Gibson de nieuwe Suicide Squad regisseren?

De eerste Suicide Squad kreeg gemixte reacties
Het vervolg op de financiële hit krijgt een nieuwe regisseur…

Mel Gibson was een held in de jaren ’80 en ’90, maar na ongeoorloofde scheldkanonnades, vreemde artistieke keuzes en antisemitische opmerkingen was hij jarenlang verre van populair. Zou hij, na Hacksaw Ridge, verder gaan met zijn comeback door Suicide Squad 2 te regisseren?

Eerder deze week liet de Hollywood Reporter weten dat David Ayer, regisseur van de originele Suicide Squad, niet zou meewerken aan het vervolg. De Amerikaanse regisseur en schrijver gaf als reden dat hij te druk bezig is met Gotham City Sirens, een spin-off van Suicide Squad met Harley Quinn in de hoofdrol.

Er gingen al geruchten dat Gibson een mogelijke kandidaat was. Uit het onderstaande filmpje van een Q&A blijkt – hoewel het geluid verschrikkelijk slecht is – dat er inderdaad overleg wordt gepleegd. Gibson noemt het zelf “een eerste date” en geen definitief besluit.

[gv data=”G6r2BwqekhI”][/gv]

Suicide Squad bracht wereldwijd bijna $750 miljoen dollar op, wat Warner Bros. het zelfvertrouwen gaf om een vervolg te laten maken. Dat terwijl de film, gebaseerd op DC-comics, gemixte reacties kreeg van zowel fans als critici.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *