Gaat Nokia stunten met Android O primeur?

Auteur: , Geen reacties
Nokia updates

Wat een verrassing zou dit zijn!

We mogen inmiddels al enkele maanden genieten van de terugkeer van Nokia in de smartphonewereld. HMD Global gaat respectvol om met de merknaam, want de huidige toestellen zijn zeker niet slecht te noemen. Toch is het vooral wachten op de Nokia 8, het te verschijnen vlaggenschip. Een recente Geekbench test doet ons vermoeden dat HMD een wel heel bijzondere verrassing in petto heeft.

Op de site van Geekbench is namelijk een Nokia 8 terug te vinden met herkenbare specs, zoals een Snapdragon 835 chipset en minimaal 4GB RAM. Nieuw is echter dat er Android 8 aanwezig zou zijn op het toestel. Tot nu toe bevindt deze software zich namelijk nog in een bètafase.

Hoewel Google als eerste haar eigen Pixel-lijn natuurlijk wil voorzien van Android O, is een Nokia 8 met Android 8 helemaal niet zo gek gedacht. David Ruddock van Android Police meldde eerder namelijk dat Android O waarschijnlijk volgende week verschijnt.

De kans dat Nokia als eerste niet-Google toestel Android O draait, is dan ook niet zo heel gek gedacht. Het eerste officiële vlaggenschip van HMD Global en Nokia wordt over enkele weken officieel gepresenteerd. Tot op dat moment is het echter nog de vraag of deze stunt werkelijkheid zal worden.



Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).